Huter: Vidimo se 5.septembra ispod kapelice đe ne rađa majka izdajice

Huter: Vidimo se 5.septembra ispod kapelice đe ne rađa majka izdajice

Poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Oskar Huter poručio je na X mreži da će prisustvovati građanskom skupu koji se organizuje 5. septembra na Lovćenu.

“Vidimo se 5.septembra u 18 časova ispod kapelice đe ne raša majka izdajica!”, naveo je Huter.

Видимo се 05. септембра (четвртак) у 18:00 чacoвa испод капелице ђe не рађa мајка издајице! pic.twitter.com/glXJbf8wzo

— Oskar Huter (@OskarHuter) September 3, 2024

Grupa građana Cetinja, revoltirana nezvaničnim najavama da se planira postavljanje metalnog krsta na guvnu kod Mauzoleja na Lovćenu, organizue veliki građanski skup pod sloganom “Mi smo spremni – 05.09 svi na Lovćen”.

Izvor:CDM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.