Mugoša: Sramni fragmenti teksta “Islamizacija Podgorice?” najbolji odgovor sa kim Evropski savez ne želi u aranžmane
Boris Mugoša

Mugoša: Sramni fragmenti teksta “Islamizacija Podgorice?” najbolji odgovor sa kim Evropski savez ne želi u aranžmane

Tekst ``Islamizacija Podgorice?`` je obrisan i nisam ga pročitao, napisao je poslanik SD i nosilac liste Evropskog saveza na izborima u Podgorici Boris Mugoša na društvenoj mreži ``X``.

On je kazao da su ovi “sramni fragmenti” na društvenim mrežama što je vidio, najbolji odgovor sa kim Evropski savez ne želi u bilo kakve aranžmane.

“Kompromisa oko civilizacijskih vrijednosti sa nama nema. Očekujem oštre osude svih učesnika podgoričkih izbora jer ovakve stvari ne smijemo kao ozbiljno i odgovorno društvo dozvoliti”, navodi Mugoša.

U politici, u kampanjama nije i ne smije, prema njegovim riječima, biti sve dozvoljeno.

“Nema toga birača, te podrške, koalicionih aranžmana zbog koje bi neko trebao prećutati ovakve bedastoće! Duboko vjerujem da 29.septembra pobjeđuje Podgorica… Grad pristojnosti, bogatstva kulturnih različitosti i razuma…” poručuje Mugoša.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.