Građanski skup na Lovćenu: Crna Gora i Lovćen iznad svih i svega
Foto: RTV Cetinje

Građanski skup na Lovćenu: Crna Gora i Lovćen iznad svih i svega

Pod sloganom “Mi smo spremni – 05.09. svi na Lovćen”, grupa građana Cetinja organizovala je skup koji je u 18 časova počeo na Lovćenu, navodi Cetinjski list.

Skup se, kako su naveli organizatori, održava u znak revolta zbog najava na društvenim mrežama da se planira postavljanje metalnog krsta na guvnu kod Mauzoleja na Lovćenu i to, kako navode, na godišnjicu helikopterskog ustoličenja Joanikija u Cetinjskom manastiru.

BBBB

Organizatori skupa pozvali su na dostojanstveno okupljanje.

Na skupu nema prvaka, nema partijskih obilježja niti ikakvih podjela. Na skupu neće biti slavlja, muzike ni govora jer smo sve već ispričali evo četiri godine – poruka je organizatora. Građani Cetinja i drugih crnogorskih gradova, sa crnogorskim obilježjima, počeli su prije 17 časova da pristižu na Plato odakle će se poslati poruka: Crna Gora i Lovćen iznad svih i svega. Da je vječna!

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.