Saobraćajni udes na magistralnom putu Pljevlja -Đurđevića Tara

Saobraćajni udes na magistralnom putu Pljevlja -Đurđevića Tara

Na magistralnom putu Pljevlja -Đurđevića Tara u mjestu Vilići, jutros oko 7 časova došlo je do saobraćajnog udesa u kome su učestvovala dva motorna vozila.

U saobraćajnom udesu je povrijeđena ženska osoba inicijala J.J (2004), koja je prevezena u Opštu bolnicu u Pljevljima. Saobraćajni udes se desio na izlazu iz krivine kod kamenoloma.

67011111

Rano jutros je u Pljevljima posle dužeg sušnog perioda pala kiša, pa su posle prve kiše putevi bili klizavi. Na oba vozila je pričinjena velika materijalna šteta.

Izvor:pvinformer

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.