Rožaje: Policija pronašla oružje
Foto: Uprava policije

Rožaje: Policija pronašla oružje

Rožajska policija pronašla je, pretresom stana i drugih prostorija operativno interesantnih osoba, oružje.

"Službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Sjever" – Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su u sklopu planskih aktivnosti na suzbijanju nelegalnog oružja i municije, kao i akciznih roba, kod jedne osobe pronašli vatreno oružje", navode iz policije.

Naime, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Berane i službenikom Stanice granične policije Rožaje sa angažovanjem službenog psa su shodno naredbi suda, izvršili pretres stana i drugih prostorija kao i vozila u vlasništvu operativno interesantnih lica E.M.(58), E.M.(35) kao i E.M.(33) iz Rožaja.

"Prilikom kojeg je u pomoćnom objektu u vlasništvu E.M.(58), pronađeno vatreno oružje - puška marke „Zastava“ kalibra.308 win, na kojoj se nalazio i optički nišan marke „Bushnell". O događaju je obaviješten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama, po čijem je nalogu od E.M. prikupljeno obavještenje i protiv njega će biti podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija", rečeno je iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.