DPS Nikšić: Kovačeviću, prestani da lažeš i podmećeš ljudima, odgovornost za opasnost od zaraze je na tebi, nadležnom sekretaru i direktoru Komunalnog

DPS Nikšić: Kovačeviću, prestani da lažeš i podmećeš ljudima, odgovornost za opasnost od zaraze je na tebi, nadležnom sekretaru i direktoru Komunalnog

Nepodnošljiva je lakoća laganja kojom Marko Kovačević pokušava opravdati zlodjelo koje čine on i njegova vlast prema građanima Nikšića. Prvo je rekao da nije znao ništa o lokaciji na kojoj su zakopane mimo pravila i propisa uginule krave, što ga demantuju i njegovi saradnici. Dalje, izrekao je pred cijelom crnogorskom javnošću i optužio nekadašnjeg v.d. JP Komunalno da je on predložio lokaciju i rekao da su tu i ranije zakopavane uginule životinje, saopštili su iz DPS-a Nikšić.

Ističu da je i ,,ovo demantovao nekadašnji i pomenuti v.d, koji je saopštio da je prvi put čuo i bio na lokaciji kada su mu kazali da se tamo krave zakopavaju, jer nikada ranije nije bio tu".

-Slagao je da u Nikšiću nije bilo pola sata javne rasvjete, a nije je bilo satima. Slagao je da će se javnosti saopštiti đe je nova lokacija, a nije saopšteno. Ali su građani Nikšića saznali gdje je, pa kažu da je slagao i da u krugu od 10 km nema kuća. Sve laž do laži, a sve kako bi pokušao da se izvuče iz problema i u dobro poznatom maniru lažima pokuša opravdati svoja nedjela, neznanje, nesposobnost i nedostojnost funkcije koju obavlja. Takođe, sve spletke kadrova Demokratske Crne Gore, sekretara i direktora, njihove laži, petljavine i mutljavine, moraće biti rasvijetljene i to pred sudskim organima. Na svu sreću građani otvaraju oči i ne žele više ćutati pred zlodjelima Kovačevića i aktuelne nikšićke vlasti - navode iz DPS-a.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.