Milatović: Spajićev ujak sa Demokratama dogovarao novog direktora policije

Milatović: Spajićev ujak sa Demokratama dogovarao novog direktora policije

Ujak Milojka Spajića Sreten Kankaraš imao je veliki uticaj na Pokret Evropa sad i sa Demokratama je dogovarao novog direktora policije, kazao je u emisiji “Minula neđelja” na Aplus televiziji predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

- To svako zna, samo im je u interesu da li da govore o tome - rekao je Milatović, objavio je portal Aplus.

Na pitanje da li je upoznao Kankaraša, Milatović je odgovorio potvrdno.

- Pomogao je Spajiću mnogo kad su u pitanju porodične stvari. Kad je Spajić došao u Podgoricu, on je u suštini nije poznavao. Došao je u Podgoricu praktično kad je postao ministar. Taj odnos je kasnije prerastao u Kankarašev uticaj u Pokretu Evropa sad - rekao je Milatović.

Dodao je da trenutno ne zna kakva je trenutno situacija u PES-u što se tiče Kankaraševog uticaja.

- Nisam više dio toga, tako da ne znam. To više nije dio mog posla, niti bih se miješao. Dok sam ja bio u kampanji za predsjedničke izbore, Kankaraševa uloga je bila mala, a kasnije sam čuo da je njegova uloga u Vladi bila veća, a i tokom parlamentarnih izbora - naveo je on.

Upitan kako komentariše to da neko ko nema nikakvu funkciju u državu, vodi državu i pregovara o procesima, Milatović je kazao da to ne bi komentarisao.

- To je retoričko pitanje na koje svi znamo odgovor. Mislim da smo izašli iz Crne Gore gdje se sa neinstitucionalnih pozicija upravlja procesima -zaključio je Milatović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.