Istorijska utakmica u Nikšiću: Crna Gora igra sa Velsom (20:45)

Istorijska utakmica u Nikšiću: Crna Gora igra sa Velsom (20:45)

Fudbalska reprezentacija Crne Gore večeras utakmicom u Nikšiću protiv Velsa nastavlja takmičenje u Ligi nacija.

Meč na stadionu kraj Bistrice svakako ima prefiks istorijski, jer je ovo prva utakmica koju će naš najbiolji tim igrati van Podgorice.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Nema sumnje da će Nikšić biti dobar domaćin, da će tribine Gradskog stadiona biti pune, pa ostaje samo da izabranici Roberta Prosinečkog poprave utisak od prije nekoliko dana, kada su na Islandu pružili lošu igru i izgubili sa 0:2. Nakon tog duela „sokolima“ je poljuljano samopouzdanje, koje će probati da povrate dobrim izdanjem i osvajanjem bodova.

-Nismo dobro startovali, ali moj optimizam je i dalje veliki. Bilo je mnogo odsutnih, ali pokazali su neki drugi igrači da možemo računati na njih. Još ćemo analizirati Vels, gledali smo ih protiv Turske gdje su igrali vrlo dobro. Daćemo sve od sebe da večeras odigramo pravu utakmicu i da pobijedimo. Ako to uradimo, onda je to ono što smo htjeli, iako nas je poraz na Islandu poremetio u nekim stvarima – rekao je selektor Robert Prosinečki.

Optimista je i Vladimir Jovović, koji očekuje da u njegovom gradu publika bude dvanaesti igrač reprezentacije.

“Bitno je što igramo u Nikšiću, ne samo zbog mene, već i zbog crnogorskog fudbala i samog Nikšića. Po informacijama koje imam od prijatelja, drugova i porodice, euforija je velika – atmosfera će biti dobra, vjerujem da će publika biti naš dvanaesti igrač. Nadam se da će nam teren u Nikšiću biti taličan i da ćemo uspjeti da pobijedimo”, istakao je Jovović.

Večerašnja utakmica u Nikšiću počinje u 20:45 sati.

Grupa B4

20.45 sati: Crna Gora – Vels

20.45 sati: Turska – Island

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.