Haos na

Haos na "Kosovu": Najveće zvijezde izbačene, predsjednik prijetio da će im polomiti noge

Reprezentacija "Kosova" veže skandal za skandalom.

Veliki skandal potresa Fudbalski savez "Kosova". Usred mečeva Lige nacija tri igrača su izbačena iz nacionalnog tima. Nakon meča koji su izgubili od Rumunije 3:0 golman Arijanet Murić, kao i Florent Musliju i Edon Žegrova izbačeni su iz tima i nije ih bilo u pobjedi nad Kiprom 4:0.

Ondašnji mediji prenijeli su da su trojica igrača naljutila selektora iz Švajcarske Franka Fodu zato što su do kasnih večernjih sati bili u noćnom klubu. Zato ih je on udaljio iz tima, a neki mediji sa "Kosova", tvrde čak i da je predsjednik fudbalskog saveza Agim Ademi igračima prijetio da će im "polomiti noge" i "uništiti karijere.

"Zajedničkom odlukom selektora Franva Fode i fudbaskog saveza tri fudbalera: Arijanet Murić, Edon Žegrova i Florent Musliju, napustili su okupljanje nacionalnog tima zbog povrede pravila koja su uspostavljena od strane selektora i saveza. Fudbalski savez Kosova će donijeti dalje odluke o ova tri igrača, a u međuvremenu će se timu pridružiti golman Drite Faton Maloku", navodi se u saopštenju. 

"Odluka koja je donijeta u vezi nas nije fer, a glasine koje kruže o tome uopšte nisu tačne ", istakao je u kratkoj izjavi za "Klan Kosova" Arijanet Murić, sada golman Ipsviča. On je objasnio da je zajedno sa fudbalerom Lila Edonom Žegrovom i članom Frajburga Florentom Musliuom zaista izašao uveče, ali na večeru, a ne kako bi se provodio i pio alkohol. Žegrova je rekao kako će on govoriti na terenu. 

Što se tiče predsjednika saveza Agima Ademija on nije želio da komentariše navode o prijetnjama, već je istakao da stoji iza selektora. "Pravila se moraju poštovati. Jako je bitno da se reprezentacija poštuje. Odluka o izbacivanju donio je selektor. Razlog je što su izašli bez dozvole u kasnim satima. Savez podržava odluku selektora. On je samo radio po pravilima."

Izvor:Mondo me

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.