Mirotić: Moram da budem lider, vjerujem u sebe

Mirotić: Moram da budem lider, vjerujem u sebe

Olimpija iz Milana se sprema za novu sezonu a Nikola Mirotić je najavio bolju sezonu od prethodne.

“Bez sumnje, imamo mnogo više fizičke snage nego prošle sezone. Doveli smo Niba, Mekkormaka, tu su Diop, Bruks, Bolmaro, Neno… Svi oni donose mnogo fizičke snage, čak i na pozicijama bekova. Bićemo bolji u odbrani, skokovima i tranziciji. Lako je pričati o tome, hajde da to i dokažemo”, rekao je Mirotić.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Prošle sezone je Mirotić bio glavni igrač tima, ali smatra da je daleko od svojih najvećih dometa.

“Moram da budem lider. Vjerujem u sebe. Znam da mogu da budem bolji nego prošle sezone, zato su me i doveli, da budem lider. Samo se nadam da ću biti zdrav, baš kao i ostatak tima. Znam svoju rolu, daću sve od sebe da klubu donesem trofeje koje zaslužuje”, rekao je Mirotić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.