Lukas: Karleuša, nijesam ti ja bilbord da se reklamiraš preko mene
Jelena Karleuša i Aca Lukas

Zaratila sa pola estrade

Lukas: Karleuša, nijesam ti ja bilbord da se reklamiraš preko mene

Folker ne pridaje važnost Jeleninoj prijetnji da će zbog klevete podnijeti tužbu protiv njega, Ivana Ivanovića i Seke Aleksić.prenosi Kurir

Zaratila s pola estrade!

PR tim Jelene Karleuše oglasio se juče na njenoj zvaničnoj Fejsbuk stranici saopštenjem za javnost u kome najavljuju tužbu protiv Seke Aleksić, Ace Lukasa i Ivana Ivanovića zbog navodnih konstantnih kleveta i napada na nju. 

Napravila spisak 

- Zbog kontinuiranih napada na Jelenu Karleušu, njenu karijeru, djecu i porodicu, tim advokata podnijeće krivične prijave protiv Svetlane Aleksić zvane Seka, Aleksandra Vuksanovića zvanog Aca Lukas, i Ivana Ivanovića. Podsjećamo da je Jelena u prošlosti već dva puta tužila Svetlanu Aleksić zbog kleveta i najstrašnijih napada na nju i njenu porodicu i da je dobila na sudu, tako da će ovo biti treća tužba, ovog puta krivična. Jelena Karleuša nikad imenom nije pomenula pomenutu i primorana je da traži zaštitu suda. 

Takođe, javnost obavještavamo da je voditelj Ivan Ivanović tužen već četrdeset šest (46) puta zbog višegodišnjeg blaćenja lika i djela Jelene Karleuše, tako da će ovo biti četrdeset sedma (47) tužba zbog klevete. Pomenuti Aleksandar Vuksanović, kome je Jelena Karleuša bila gost na tri koncerta u Beogradu i Novom Sadu, biće tužen zbog klevete izrečene na TV Pink - navodi se u saopštenju Karleušinog tima. 

Ivanović ćuti 

Ivan Ivanović nije hteo da komentariše ovo saopštenje, dok je Aca Lukas kratko, ali britko poručio koleginici:

- Ja nisam ni bilbord, ni reklamni prostor, tako da stvarno nemam komentar!

Ko je čija reklama, najbolje će presuditi publika, koja sve posmatra sa strane.

Karleuša laže da je dobila na sudu 

Iz PR službe Seke Aleksić tvrde da Karleuša nju nikad nije dobila na sudu.

- Seka se, kao i do sada, isključivo bavi svojom karijerom i životom i ne komentariše druge. Nije istina da ju je bilo koja pjevačica dobila na sudu. To se lako može provjeriti - rečeno nam je u pres-službi Seke Aleksić.