Kate Winslet: Žene postaju ljepše kako stare, naša lica bolje oslikavaju to kakve smo

BORE JOJ NE SMETAJU

Kate Winslet: Žene postaju ljepše kako stare, naša lica bolje oslikavaju to kakve smo

Kate Winslet je u novom intervjuu ohrabrila mnoge žene da se osjećaju bolje u koži izjavivši da su ljepše kako stare.

"Žene zasigurno postaju ljepše kako stare. Naša lica bolje oslikavaju to kakve smo, bolje odgovaraju strukturi naših kostiju, imaju više života i istorije", rekla je za britansko izdanje magazina Harper's Bazaar.

Dodala je kako su bore oko očiju nevjerovatno lijepe i da je njena percepija ljepote dolazi iznutra.

"Takođe sam naučila da je važno brinuti se o sebi iznutra. Ovo se ne odnosi samo na to šta jedete nego i kako se brinete o sebi sa stanovišta mentalnog zdravlja", navela je.

Misli kako je društvo vremenom počelo sve više prihvatati način na koji žene izgledaju i kako se osjećaju.

"Kada sam počinjala karijeru, žene nisu imale glas niti su se mogle zauzeti za sebe. Sigurno niste mogli govoriti o nečemu što vam smeta, jer bi se to percipiralo kao da se žalite", kazala je.

Izvor:Klix.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.