DPS Kotor: Ovo su mjere kojima ćemo riješiti katastrofalno stanje u saobraćaju u gradu
Foto: Demokratska partija socijalista

DPS Kotor: Ovo su mjere kojima ćemo riješiti katastrofalno stanje u saobraćaju u gradu

Pitanje saobraćajnih gužvi, osim što je i jedan od ključnih problema grada, činjenjem gradske vlasti ovog je ljeta dodatno pogoršano.

Situacija je kako navode nedopustiva, i ovih dana imali smo kolapse u čitavom gradu, koji polako postaju hronično stanje. 

"Lista "Kotor prije svega! DPS – Neđeljko Moškov" u svom programu nudi konkretne tri mjere koje će postepeno voditi ka potpunoj sanaciji stanja. Nova gradska vlast, predvođena DPS-om, u narednom mandatu će završiti kompletnu dokumentaciju za gradnju zaobilaznice oko Kotora i sa njom konkurisati za sredstva iz fondova Evropske unije", navodi se u saopštenju DPS-a.

Druga mjera je kako poručuju gradnja podzemne parking garaže, čime ćemo rasteretiti kontakt zonu grada Kotora.

"Treća podrazumijeva formiranje gradskog saobraćajnog preduzeća, uz uspostavljanje i pomorskog linijskog saobraćaja na svakih pola sata duž svih naselja na kotorskoj rivijeri. Nova gradska vlast odmah će razmotriti i inicijativu brojnih građana o preispitivanju učinkovitosti semaforske signalizacije, što odlazeća uprava odbija da učini", istakli su iz DPS-a i dodali da će svaku odluku donositi u konsultaciji sa građanima, kroz direktan dijalog. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.