Šok iz NBA: Ima 21 godinu i ide u penziju

Šok iz NBA: Ima 21 godinu i ide u penziju

Iako ima tek 21 godinu košarkaš Hjustona Ej-Džej Grifin razmišlja da završi karijeru, koja je praktički tek počela, prenio je dobro obavješteni novinar Šams Čaranija.

Grifin je 2022. godine izabran kao 16. pik NBA drafta. Zadužio je dres Atlante za koju je igrao dvije sezone, a onda je trejdovan u Hjuston.

U ruki sezoni je imao u prosjeku 8,9 poena i 2,1 skok, dok mu se u drugoj minutaža drastično smanjila (2,4 poena po susretu). Ukoliko se zaista povuče izgubiće 10 miliona dolara koje bi dobio ove i naredne sezone. Za sada nisu poznati razlozi ove neočekivane odluke o potencijalnom povlačenju.

Izvor:AGENCIJE

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.