DPS Kotor: Izvor zaraze pod prozorom Gimnazije, apelujemo na vlast da preduzme nešto

DPS Kotor: Izvor zaraze pod prozorom Gimnazije, apelujemo na vlast da preduzme nešto

Demokratska partija socijalista poziva lokalnu upravu da počne da se odnosi odgovorno makar prema dijelu problema sa kojima se susrijeću građani Kotora, navodi se u saopštenju ove partije.

“Dok odbrojavaju posljednje sedmice mandata, vlasti se oglušuju o situaciju povodom neizdrživih kolapsa u saobraćaju, a ne preduzimaju ništa ni kada je u pitanju održavanje čistoće u gradu”, poručili su iz DPS-a.

Da je tako, kako su dodali u saopštenju iz ove partije, najbolje govori današnji prizor ispred Gimnazije – kontejneri su zatrpani, o otpadu niko ne brine. Jedino, kako su naglasili, mogu brinuti roditelji učenika, s obzirom na to da se potencijalni izvor zaraze nalazi na nekoliko metara od zgrade u kojoj borave njihova djeca.

“Očito ni Kotor nije pošteđen katastrofalne situacije sa smećem kakvu imamo prilike da vidimo i u drugim ‘oslobođenim’ gradovima, ali na nadležne apelujemo da makar pokušaju da dovedu u red lokacije koje svakodnevno posjećuju naši mladi sugrađani”, zaključili su iz Demokratske partije socijalista.

Izvor:M PORTAL

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.