Na Dobrakovu uhapšene dvije osobe sa Interpolovih potjernica
Ilustracija

Na Dobrakovu uhapšene dvije osobe sa Interpolovih potjernica

Službenici Sektora granične policije su juče na graničnom prelazu Dobrakovo uhapsili međunarodno traženu osobu.

Naime, slobode je lišen državljanin Republike Srbije H.B. (51) kojeg je potraživao NCB Interpol Visbaden zbog vođenja krivičnog postupka zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zadržavanje i pronevjera zarada u 33 slučaja, kao i krivično djelo utaja poreza u 33 slučaja.

On će u zakonskom roku biti sproveden sudiji za istragu Višeg suda u Bijelom Polju na dalju nadležnost.

Osim toga, juče je po međunarodnoj potjernici NCB Interpol-a Podgorica u Mađarskoj slobode lišen M.M. (41), državljanin Republike Srbije kojeg je Crna Gora potraživala na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotoru radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od dvije godine, izrečene zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.