Izbori u Gusinju: Do 19h sati glasalo 45,47 odsto birača

Izbori u Gusinju: Do 19h sati glasalo 45,47 odsto birača

U Gusinju se danas održavaju lokalni izbori na kojima učestvuje pet lista. Izbore pratite uživo na portalu Antena M.

19:24 Demokrate: Do 19 h glasalo 45,34%

Obavještavamo vas da je izlaznost na lokalnim izborima u Gusinju do 19h - 45,34%, saopštile su Demokrate.

19:20 Do 19h sati glasalo 45,47 odsto birača

Iz Opštinske izborne komisije (OIK) saopštili su da je u Gusinju za lokalne izbore do 19:00 sati glasalo 2.100 birača, od ukupno 4.618 upisanih birača, odnosno 45,47 odsto, prenosi RTCG.

18:21 Do 18h glasalo 43,46 odsto birača

Na lokalnim izborima u Gusinju do 18 sati glasalo je 43,46 odsto upisanih birača, saopšteno je iz Opštinske izborne komisije (OIK).

Na izborima u Gusinju učestvuje pet lista, a pravo glasa ima 4.618 građana.

Predsjednik OIK-a Sanid Redžepagić rekao je da je pravo glasa do 18 sati iskoristilo 2.007 građana, ili 43,46 odsto upisanih u birački spisak.

On je agenciji MINA kazao da nema prijavljenih nepravilnosti i da izborni dan protiče mirno.

U izbornoj trci su grupa građana Pokret za Gusinje, koalicija Bošnjačke stranke, Socijaldemokrata i Socijaldemokratske partije, Demokratska Crna Gora, koalicija Albanskog foruma i Demokratske unije Albanaca i Demokratska partija socijalista.

Birači glasaju na deset biračkih mjesta, koja će biti otvorena do 20 sati.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.