Canović: Ubjedljiva pobjeda naše koalicije u Gusinju, SD ključan činilac nove vlasti

Canović: Ubjedljiva pobjeda naše koalicije u Gusinju, SD ključan činilac nove vlasti

Čestitam koaliciji “Srcem za Gusinje” na izvanrednom rezultatu i ubjedljivoj pobjedi na lokalnim izborima Socijaldemokrate (SD) će biti jedna od ključnih političkih grupacija u lokalnom parlamentu i jedan od stubova nove vlasti. Naša obaveza je jasna – odgovorna politika koja će donijeti konkretne rezultate, kazao je član predsjedništva SD-a Nihad Canović.

„Vjerujem da je, nakon uspješno organizovanog izbornog procesa, u interesu svih da prevladaju jedinstvo i mudrost, te da se političke razlike stave po strani”, naveo je Canović.

Sada je, prema riječima Canovića, vrijeme da se objedini sav kadrovski potencijal Gusinja i usmjeri ka napretku i prosperitetu svih mještana ove opštine.

“Nakon Gusinja, sjajne rezultate Evropski savez očekuje i u Podgorici i Kotoru, koje ćemo sa pozicije izvjesne buduće vlasti učiniti gradovima za primjer. Staćemo na kraj dosadašnjem neodgovornom upravljanju i pružiti važan doprinos skorim političkim promjenama na državnom nivou”, zaključio je Canović.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.