Drama na Dunavu: Na kruzeru zarobljeno 140 putnika

Drama na Dunavu: Na kruzeru zarobljeno 140 putnika

U pitanju je brod sa švajcarskim turistima koji je krenuo na plovidbu do Budimpešte

Zbog porasta nivoa Dunava i poplava koje su pogodile Evropu, oko 140 putnika i članova posade ostalo je zarobljeno na kruzeru u Austriji.

Zbog velikih padavina i poplava u Austriji, brod ne može da pristane. To znači da će posada i putnici tamo morati ostati najranije do utorka.

Prema pisanju medija, u pitanju je brod sa švajcarskim turistima koji je krenuo na plovidbu do Budimpešte.

Na društvenim mrežama su se pojavile slike broda dugačkog 110 metara kako je usidren u Beču. Putnici ne mogu da napuste brod jer je mol pod vodom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.