Beranski parlament u petak o skraćenju mandata
(Foto: Opština Berane)

Beranski parlament u petak o skraćenju mandata

Sjednica Skupštine opštine Berane na kojoj će se glasati o skraćenju madata Skupštini zakazana je za petak, potvrđeno je Portalu RTCG.

Na sjednici kolegijuma SO Berane, koja je održana danas u 12 sati, predsjednik SO Milun Rmuš, kazao je da će na predlog Vlade sjednica na kojoj će se glasati o skraćenju madata Skupštini biti zakazana u petak.

Niko od odbornika vlasti i opozicionog DPS-a nije potpisao inicijativu koju su u četvrtak podnijeli odbornici SNP-a za skraćenje mandata.

Naime, tog dana su svi rekli da će ih podržati jer "neće dozvoliti da građani budu taoci političke krize".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.