Orban dao podršku Trampu: Molimo se za tebe, predsjedniče

Orban dao podršku Trampu: Molimo se za tebe, predsjedniče

Mađarski premijer Viktor Orban dao je danas podršku bivšem američkom predsjedniku i republikanskom kandidatu Donaldu Trampu nakon bezbjednosnog incidenta koji se istražuje kao mogući atentat na Trampa.

"Jasno je da je Trampov život u opasnosti, sve do njegove pobjede. Molimo se za Vas, gospodine predsjedniče!", napisao je Orban na mreži Iks.

Orban je ove godine dva puta posjetio Trampa na Floridi, nakon što je podržao njegovu predsjedničku kandidaturu.

Podsjetimo, agenti američke Tajne službe otvorili su vatru na osobu naoružanu poluautomatskom puškom koja je uperila oružje ka Trampovom golf klubu u Vest Palm Biču na Floridi, dok je on igrao golf.

FBI je saopštio je Tramp bio predmet "očiglednog pokušaja ubistva" u njegovom golf klubu na Floridi.

Pucnjava se dogodila oko dva mjeseca nakon što je Tomas Metju Kruks izveo atentat na Trampa na skupu u Batleru, u Pensilvaniji 13. jula, kada je aktuelni predsjednički kandidat zadobio povredu uha.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.