Ćulafić: PES da zadrži minimum dostojanstva i prestane da potpisuje saopštenja Borisa Bogdanovića

Ćulafić: PES da zadrži minimum dostojanstva i prestane da potpisuje saopštenja Borisa Bogdanovića

Pokret Evropa sad, u svom strmoglavom padu rejtinga, i poslovičnom nesnalaženju u izbornim kampanjama i političkoj komunikaciji, posegao je za najgorim – pristavši da potpisuju saopštenja koja piše lično Boris Bogdanović, kazao je Stefan Ćulafić, kandidat za odbornika liste ''I riječju i djelom!''– dr Nermin Abdić.

Ističu da je Bogdanović našao idealnu žrtvu, te da mjesto Demokrata sada troši integritet PES-a za svoje besmislene kampanje i pisane uratke koji su samo njemu interesantni, što grogirani PES sa zadovoljstvom prihvata.

“Razumijemo nervozu, paniku i nesnalaženje. Prokockali ste povjerenje građanja poslije nešto više od godinu dana tako da sada aktuelnu gradonačelnicu krijete kao Demokrate fakultetske diplome – ali zadržite makar vi minimum dostojanstva. Za Demokratsku Crnu Goru je svakako odavno kasno”, poručio je Ćulafić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.