Blokada puta: Traže da goveda budu zakopana na drugoj lokaciji

Blokada puta: Traže da goveda budu zakopana na drugoj lokaciji

U naselju Studeno kod Danilovgrada grupa građana blokirala je saobraćajnice jer nezadovoljni odlukom da eutanazirane krave, koje su bile zaražene kju groznicom, budu zakopane na toj lokaciji.

Kako su za Portal RTCG kazali mještani, eutanazirane krave su već zakopane, a oni traže da eutanazirana goveda budu premještena na drugu lokaciju.

Podsjetimo, predsjednik Opštine Danilovgrad Aleksandar Grgurović demantovao je juče, kako je naveo, sve zlonamjerne insinuacije u vezi sa procesom ukopavanja eutanaziranih grla zaraženih kju groznicom na lokaciji koja se nalazi 30 kilometara od Danilovgrada, a sedam kilometara od Studenog.

Poručio je da se lokacija, koja je u svojini države Crne Gore, ne nalazi u blizini vodoizvorišta i ne predstavlja nikakvu prijetnju ni za životnu sredinu niti za zdravlje stanovništva.

Upravo suprotno tvrde mještani koji su blokirali rejon u naselju Studeno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.