Luka Rakčević: Na projektu bulevara Vojislavljevića smo mi radili dvije godine

Luka Rakčević: Na projektu bulevara Vojislavljevića smo mi radili dvije godine

Razumijem da premijeru "gori" u Podgorici, ali da će predstaviti projekat na kome mi radimo posljednje dvije godine kao – svoj, to nisam očekivao, saopštio je Luka Rakčević, kandidat za gradonačelnika liste "Jakov Milatović - Za bolju Podgoricu".

On navodi da se projekat bulevara Vojislavljevića sastoji se iz dvije faze - mosta i bulevara.

– Svu projektnu dokumentaciju radile su kolege iz Agencije, kao i projektanti angažovani putem tendera. Za projekat mosta, koji je pozitivno revidovan i usklađen sa eurokodovima – veliko hvala profesorima Lučiću i Tadiću, sa kojima smo održali mnogo sastanaka i zajedničkim naporom došli do konačnog rješenja! Mislim da će most sa fontanom, osim rješavanja saobraćajnih gužvi, biti novi ukras Zabjela i Podgorice! Za projekat bulevara, hvala profesorici Ivanović i njenom timu, što su u najkraćem roku završili zahtjevne zadatke i priveli projekat kraju. On je takođe pozitivno revidovan, usklađen sa eurokodovima, a čekamo još samo saglasnost CEDIS-a – rekao je Rakčević. 

On je dodao da je važno da bulevar Vojislavljevića krene sa gradnjom te da če dati sve od sebe da u što kraćem roku riješe imovinsko-pravne odnose.

– A premijeru Spajiću – ako već ima želju da predstavlja tuđe projekte kao svoje, možemo ustupiti još mnogo njih koje smo vrijednim radom pripremali u prethodnom periodu - istočnu tribinu, park kod Bazara, Jusovaču, uskoro i Podgoričanku, trg Božane Vučinić, trg Golootočkih žrtava, šetalište uz Moraču i Ribnicu.. samo neka javi šta mu treba. Poslaćemo i rendere, da konferencije budu zanimljivije – poručio je Rakčević. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.