Smršala je, zategla lice i PONOVO GRMI: Adrijana Lima uslikana na aerodromu, u 43. godini izgleda kao da joj je 20!

Smršala je, zategla lice i PONOVO GRMI: Adrijana Lima uslikana na aerodromu, u 43. godini izgleda kao da joj je 20!

Adrijana Lima živi Los Anđelesu, a svaku priliku koristi da skokne do rodnog Brazila, pa je tako juče (16. septembar) fotografisana na aerodromu u Sao Paulu. Njeno modno izdanje zaista i intrigantan izgled nisu mogli da prođu neprimjećeno.

Zanosna Adrijana Lima je za putovanje izabrala šik kombinaciju u duhu sportske elegancije, a utisak su pojačale patike i naočare sa dioptrijom.

Pletnica je u 99 odsto slučajeva nepogrešiva frizura, što je Adrijana Lima ovaj put potvrdila. Stil joj postaje sve bolji dok (ponovo) samouvjereno korača petom decenijom.

Lima je od 2022, posle trećeg prorođaja, kuburila sa viškom kilograma. Sa filmskim producentom Andreom Lemerom dobila je sina Sajana, dok sa Markom Jarićem ima ćerke Valentinu i Sijenu.

Nažalost, slavnu manekenku kritikovali su zbog oscijalicija sa kilogramima, kao i zbog otečenog i navodno botoksiranog lica. Ona je na maliciozne komentare reagovala ovim riječima, a i sada se, usled nevjerovatne transformacije, priča da je raznim estetskim korekcijama povratila nekadašnju ljepotu.

Bilo kako bilo, Lima (43) danas izgleda kao prije dvadesetak godina. Prije velike promjene ponosno je pozirala na crvenom tepihu i na taj način parirala negativnim komentarima.

Izvor:Blic žena

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.