Vilijam VARA KEJT SA OVIM POZNATIM MUŠKARCEM? ŠOK FOTKA njih dvojice GOVORI VIŠE OD 1.000 RIJEČI:

Vilijam VARA KEJT SA OVIM POZNATIM MUŠKARCEM? ŠOK FOTKA njih dvojice GOVORI VIŠE OD 1.000 RIJEČI: "Pogledi ih odaju", pišu svi, a vatru rasplamsava i ŠKAKLJIV PRIZOR iz poljskog restorana

'Prljavi geni' britanske monarhije sežu u davnu istoriju, ali najviše se pamte oni koje ima kralj Čarls III, a koji su 'presudili' princezi Dajani. I koliko god da brakovi naslednika krune djelovali idlično, zbog genetike se na njihove postupke u ljubavnim odnosima oduvijek gledalo podozrivo. I kada je većina svijeta Harija podrobnije upoznola nakon napuštanja palate i odricanja dužnosti, pa shvatila da je mnogo sličniji pokojnoj majci, nego nevjernom ocu, oči su bile poptuno uprete na Vilijama i njegove 'avanture'.

Nedavni video koji je Kejt Midlton objavila kako bi javnosti saopštila da je završila sa hemioterapijama i da je fokusirana na poptuni oporavak od raka izazvao je poptuno suprotan efekat od onog koji su britanski monarsi željeli da postignu. Usiljena predstava o porodičnoj sreći, kako su mnogi opisali sadržaj videa, kao da je signalizirala da u braku princa i princeze od Velsa nešto veliko nije u redu, ali da za potrebe pozitivne slike u svijetu moraju da 'odglume' idilu bračne zajednice.

Mnogo je iznijetih teorija, mnogo nagađanja, mnogo neutemeljenih pretpostavki, a 'novi izgled' princa Vilijama mnogima služi i kao potvrda za sumnjičava promatranja, s obzirom na to da tako mršav, što bi se u Srbiji reklo 'uskukao', izgleda kao da su ga problemi "pojeli". Jedan od najvećih, kako se sve glasnije priča, jeste njegova veza sa Džejsonom Knaufom, nekadašnjim izvršnim direktorom fodancije princa i princeze od Velsa, kao i bivšim sekretarom za odnose sa javnošću Hari i Megan, koji je u jeku skandala njihovog odlaska u Ameriku vojvotkinju od Saseksa optužio za maltretiranje.

prinnnnnnc

Princ od Velsa mu je nakon toga dodijelio prestižni orden poručnika Kraljevskog viktorijanskog reda i baš je Vilijam bio taj koji mu je uručio medalju na svečanosti u Vindzoru.

Džejson je, kako piše "Graziadaily.co.uk" oženjen, ali se ne zna ko je njegov suprug, s obzirom na to da nekadašnja desna ruka kraljevske porodice svoj privatni život drži u izuzetnoj tajnosti, a poznato je samo da njegov izabranik živi i radi u inostranstvu.

Glasinama o Vilijamovim sklonostima ka istom polu doprinose i paparaco fotografije, koje su nastale u martu prošle godine tokom njegovog kratkog putovanja u Varšavu.

Naime, najbliži saradnici princa Vilijama odlučili da rezervišu sto u jednom popularnom restoranu, koji je na internetu veoma poznat kao "prostor za homosekusalce".

Izvor:Blic žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.