Vlasnik plaže “Preal beach” poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Novog Sada
Ilustracija

Vlasnik plaže “Preal beach” poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Novog Sada

Vlasnik populare plaže u Crnoj Gori ''Pearl beach'' u naselju Štoj, Almir Aljović, stradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Novog Sada.

Nesreća se dogodila u 11 časova, kada je automobil kojim je upravljao Aljović sletio s puta pod zasad neutvrđenim okolnostima.

Almir je bio u društvu ženske osobe, čiji identitet još nije potvrđen. Ona je s teškim povredama hitno prebačena u bolnicu, ali nažalost i ona je podlegla povredama. Prema informacijama sa lica mjesta, udes je bio izuzetno težak, a vozilo u kojem su se nalazili potpuno je uništeno.

Almir A. je bio poznat po svom dugogodišnjem životu na relaciji Novi Pazar–Švicarska–Ulcinj. Iako je sa porodicom godinama živio u Švicarskoj, često je boravio u Novom Pazaru, kao i u Ulcinju, gdje je držao popularnu plažu “Pearl beach” u naselju Štoj. Mnogi prijatelji i poznanici iz Novog Pazara i Ulcinja ostali su šokirani viješću o njegovoj tragičnoj smrti.

Izvori navode da su istražni organi na terenu i da će uskoro biti poznato više detalja o okolnostima koje su dovele do ove nesreće.

Izvor: Sandžak danas

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.