Mašković: Sistem Glavnog grada rastavljen na djelove, morate izaći na izbore da bismo mogli da mijenjamo stvari

Mašković: Sistem Glavnog grada rastavljen na djelove, morate izaći na izbore da bismo mogli da mijenjamo stvari

Kroz realizaciju našeg programa omogućićemo mnoge povlastice za građane i popraviti stanje kada je u pitanju funkcionisanje lokalne uprave, poručio je Miloš Mašković, kandidat na listi ''Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) – Podgorica za primjer''.

„Nalazimo se u parku koji je primjer devastacije svega u našem gradu.Kako izgleda ovaj park, tako izgleda i rastavljen sistem glavnog gradana djelove. Siguran sam da ne želite da živite u glavnom gradu kojem se još samo vazduh nije počeo naplaćuvati”, kazao je Mašković.

Mašković je kazao da će Evropski savez nakon 29. septembra “popraviti stanje”.

„Mi ćemo to od 29. septembra promijeniti. Uvešćemo subvencije na cijene parkinga, cijene zakupa tezgi na tržnicama i pijacama. Omogućićemo mladim biznismenima da razvijaju svoje biznis ideje, upravo u našem gradu, na način što ćemo otvoriti Inovacioni centar koji će biti inkubator za sve te ideje koje imaju mladi ljudi”, rekao je Mašković.

Mašković naglašava da je najvažnije to što je program Evropskog saveza “realno ostvariv”.

„U naredne četiri godine obezbijedićemo besplatan prevoz za sve đake, studente i penzionere”, poručio je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.