Gwen Stefani najavljuje novi album

Gwen Stefani najavljuje novi album

Muzičarka Gwen Stefani planira objaviti svoj novi album "Bouquet" kasnije ove godine.

Dolaznu ploču su najavljivali na društvenim mrežama, a to je njen prvi nakon dosta vremena prije pandemije. Samostalni nastup Gwen Stefani "This Is What The Truth Feels Like" iz 2016. bio je uspješan, a godinu dana kasnije uslijedilo je božićno izdanje "You Make It Feel Like Christmas". Od tada se Gwen fokusirala na druge stvari, ali čini se da su se studijske sesije odvijale ispod radara.

Novi album "Bouquet" njen je peti solo LP, a trebao bi stići 15. novembra, navodi "ClashMusic".

Album je dostupan za prenarudžbu sada, a lista pjesama je sljedeća:

Somebody Else‘s

Bouquet

Pretty

Empty Vase

Izvor:DAN

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.