Stravično:  Nastradala porodica

Stravično: Nastradala porodica

U sudaru automobila i vozila Vojske Srbije na putu Kraljevo-Raška kod mjesta Ušće nastradalo je pet osoba, među kojima je i troje djece, a na Instagram profilu “192_rs” pojavila se fotografija smrskanog automobila.

Kako prenose mediji, u automobilu je u trenutku nesreće bilo šest osoba, petočlana porodica – otac, majka i troje djece, i još jedna ženska osoba.

Život su izgubili otac i djeca, kao i ženska osoba, dok je majka preživjela stravični udes.

Izvor:Montenegro Click

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.