Žakelj: Igrači su pokazali pristup sa kojim sam zadovoljan, do kraja su igrali bez obzira na rezultat
Andrej Žakelj/ -FOTO; ABA LIGA

Žakelj: Igrači su pokazali pristup sa kojim sam zadovoljan, do kraja su igrali bez obzira na rezultat

Trener Budućnost Volija zadovoljan nakon meča u Baru

Poslije ubjedljive pobjede u Baru, zadovoljan je bio Andrej Žakelj.

Trener Podgoričana je pohvalio pristup svojih igrača.

- Prije svega čestitke igračima na dobroj utakmici i pobjedi. Prva utamica je teđka bez obzira protiv koga igrate. Prva četvrtina nam je trebala da se opustimo, da zaigramo onako kako treba. Mislim da smo dobro trčali ovu utakmicu, imali smo kontrolu skoka i u drugoj četvrtini smo dali dosta lakih poena, To je glavna stvar. Igrači su pokazali pristup sa kojim sam zadovoljan, do kraja su igrali bez obzira na rezultat. Čestitam i Mornaru, koji je i pored svih problema koje ima, igrao dobro na početku utakmice i želim im sve najbolje u nastavku sezone.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.