Dadi gradnja osvojila Evrokup u minifudbalu

Dadi gradnja osvojila Evrokup u minifudbalu

Podgorički klub Dadi gradnja pobjednik je Evrokupa u minifudbalu, koji je u subotu uveče završen u Bugarskoj

Dadi gradnja je poslije boljeg izvođenja penala savladala rumunsku Borusiju Sibiu i postala šampion Evrokupa.

Viđena je veoma čvrsta i borbena igra. Dadi je došao do prednosti već u drugom minutu preko Klikovca, ali su Rumuni devet minuta kasnije uspjeli da izjednače. Kako do kraja nije bilo golova izvodili su se penali, a toj seriji je srećniji i spretniji bio naš predstavnik. Golman Gojačanin je odbranio jedan udarac, dok su dva protivnička igrača bila precizna. Sigurni izvođači za Dadi bili su Đuro Mugoša,

Nikola Popović i Saša Vukčević, koji je pogodio za veliku radost i oduševljenje i svakako veliki uspjeh crnogorskog minifudbala.

Izvor:DAN

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.