Tramp (Foto: Guliver, AP Photo/Alex Brandon)

"Ako izgubim na ovim izborima, neću se kandidovati na narednim"

Bivši predsjednik SAD i kandidat republikanaca na predstojećim predsjedničkim izborima Donald Tramp odbacio je mogućnost da se kandiduje za Bijelu kuću 2028. godine u slučaju da izgubi izbore u novembru.

Upitan da li namjerava da se ponovo kandiduje ako izgubi 5. novembra, Tramp je rekao za televiziju "Ful mežer" da se neće ponovo kandidovati.

"Ne neću. Mislim da će to biti to. Uopšte o tome ne razmišljam", istakao je on.

Izjava je uslijedila nakon što je nedavna anketa NBC njuza pokazala da potpredsjednica SAD i kandidatkinja demokrata Kamala Haris vodi pet procenata u odnosu na Trampa, prenio je britanski Telegraf.

Anketa je pokazala da Haris trenutno ima 49 odsto podrške glasova među registrovanim biračima, u poređenju sa 44 odsto, koliko ima Tramp.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.