Klub odbornika DPS Berane: Prinudna uprava se, gospodo Demokrate, ne uvodi zbog opozicije, nego zbog nesposobne vlasti

Klub odbornika DPS Berane: Prinudna uprava se, gospodo Demokrate, ne uvodi zbog opozicije, nego zbog nesposobne vlasti

Taman kad smo pomislili da su Demokrate u Beranama dotakle dno, novim saopštenjem pokazuju da su i to dno probile i da tonu sve dublje i dublje, saopštili su iz Kluba odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) u SO Berane.

Prema njihovim riječima, uzaludni su bili kontinuirani, opravdani i blagovremeni apeli Demokratske partije socijalista da se nakon parlamentarne krize skrati mandat i zakažu vanredni lokalni izbori i izađe iz ćorsokaka u koji je grad upao zahvaljujući Demokratama i Demokratskom frontu.

“Tek sada su Demokrate i njihovi sateliti shvatili da više nema izvrdavanja prava i pravde i da ih je njihova Vlada označila kao nezrele i nesposobne – porukom da prestanu da brukaju Berane.
Prinudna uprava se, gospodo Demokrate, ne uvodi zbog opozicije, nego zbog nesposobne vlasti – vas koji ste prevarili građane. Zato, ne pokušavajte da se predstavljate kao prevareni kad svi znamo da ste, upravo, vi varalice. Sve što ste građanima Berana obećali – prevarili ste ih. Zato vam je ovo samo pokušaj nove prevare”, naveli su u saopštenju.

Srećom, kako dodaju, građani to iz dana u dan sve jasnije vide.

“I zato vam okreću leđa. Ako imate prst obraza prestanite da ponižavate građane i brukate Berane. O žrtvi vašeg kandidata za predsjednika Opštine, koji se javno odrekao funkcije u noći isteka zakonskog roka za izbor, nakon što je sebi obezbijedio ministartsku funkciju, ostavićemo građanima da sude. Jedno je jasno svima – fotelje su vaša nacija, shvatili su to i u vašoj Vladi koja vam svako malo pali čvrge kao najlošijem đaku”, zaključuju iz Kluba odbornika DPS Berane.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.