Ben Affleck nakon razvoda od Jennifer Lopez snimljen ispred rehabilitacione klinike

FANOVI ZABRINUTI

Ben Affleck nakon razvoda od Jennifer Lopez snimljen ispred rehabilitacione klinike

Ben Affleck nakon razvoda od Jennifer Lopez rijetko se može vidjeti u javnosti, no njegove posljednje fotografije koje su snimili paparazzi zabrinule su njegove fanove.

Naime, na fotografijama koje kruže internetom se vidi kako poznati glumac izlazi iz jednog rehabilitacionog centra u Kaliforniji.

Nije poznato što je glumac tamo radio, a neki strani mediji nagađuju da je došao samo pružiti podršku ljudima koji se bore s raznim ovisnostima.

Od ranije je poznato da se Ben u nekoliko navrata liječio i bio na odvikavanju od alkohola. Prvi put se odlučio na taj korak 2001. godine, a u martu 2017. Affleck je objavio da je završio liječenje od te ovisnosti.

"Završio sam liječenje, s time sam se suočio u prošlosti i nastavit ću se suočavati", napisao je na svom Facebooku tada. "Želim živjeti život punim plućima i biti najbolji otac koji mogu biti. Želim da moja djeca znaju da nije sramota dobiti pomoć kada vam je potrebna i da budu izvor snage za svakoga tko treba pomoć, ali se boji učiniti prvi korak. Sretan sam što imam ljubav svoje obitelji i prijatelja. Ovo je bio prvi od mnogih koraka koji su poduzeti prema oporavku", dodao je na kraju.

Krajem augusta 2018. godine na nagovor bivše supruge Jennifer Garner opet je završio u rehabilitacionom  centru. Jennifer i još jedna žena snimljene su pri dolasku u Affleckovu vilu u Kaliforniji, a zatim je, prema pisanju TMZ-a, Ben odlučio prihvatiti sugestiju bivše supruge da treba pomoć te su se odvezli direktno u centar za liječenje.

Inače, Ben je jednom prilikom rekao kako ga je nesretan brak sa Jennifer Garner natjerao da pije, a ta skandalozna izjava odjeknula je u javnosti. Ipak, bivši supružnici izgladili su nesuglasice i danas su u dobrim odnosima te zajedno odgajaju djecu.

Izvor:Klix.ba

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.