VINISIJUS ŽUNIOR/ EPA-EFE-FOTO: EPA/NEIL HALL

"Marka" već zna: Zlatna lopta čeka Vinisijusa Žuniora

Jedan od najboljih igrača Kraljevskog kluba biće krunisan 28. oktobra u francuskom pozorištu Šatle

Mjesec i četiri dana ostalo je do svečanog proglašenja, ali španska "Marka" već zna dobitnika Zlatne lopte - prema pisanju ovog lista ona će završiti u rukama braziilskog superstara i igrača Reala, Vinisijusa Žuniora.

Jedan od njboljih igrača Kraljevskog kluba biće krunisan 28. oktobra u francuskom pozorištu Šatle.

Vinisijus je sa Realom prošle sezone osvojio Ligu šampiona, La ligu i španski Superkup. Postigao je ukupno 26 i namjestio 12 golova, te bio najbolji igrač elitnog takmičenja u izboru UEFA.

Najveći rivali u ovoj trci bili su mu klupski saigrači Džud Belingem, Kilijan Embape i Dani Karvahal, odnosno Rodri iz Mančester sitija, ali ovo je godina Vinisijusa Žuniora.

- Vinisijus Žunior dodiruje zlato. Pariz i rijeka Sena čekaju Brazilca na krunisanju krajem idućeg mjeseca - stoji između ostalog u tekstu "Marke" koja rijetko griješi i na čijoj je naslovnoj strani štamanog izdanja Vinisijusova fotografija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.