Pogledajte nered koji je preslatki štenac labradora napravio za samo sat vremena
Screenshot Tikl Tok

Pogledajte nered koji je preslatki štenac labradora napravio za samo sat vremena

Štenci su preslatki i neodoljivi, no vlasnici pasa znaju da su u toj svojoj najslađoj fazi i jako razigrani, neposlušni i radoznali.

Vlasnici pasa znaju da štenci s vremenom nauče rutine i očekivanja, a s ljubavlju postaju mirniji, no za to je potrebno puno strpljenja.

Jedna vlasnica predivnog labradora ostala je iznenađena ponašanjem svog psića Purdyja.
Na TikToku je objavila kompilaciju isječaka svih nestašluka novog ljubimca.

Video naziva "Sat vremena sa štenetom labradora" jasno prikazuje koliko su štenci nestašni, no na njih se teško naljutiti.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.