Zbog straha za sigurnost putnika aviokompanije otkazuju letove za Bejrut
FOTO: EPA EFE

Zbog straha za sigurnost putnika aviokompanije otkazuju letove za Bejrut

Zbog izraelskih napada na Liban aviokompanije otkazuju letove za Bejrut.

Qatar Airways obavještava da je privremeno obustavio letove za Bejrut do sjutra.

"Sigurnost naših putnika ostaje naš najveći prioritet", navode.

Jutros, tabla dolazaka Međunarodnog aerodroma Bejrut pokazuje nekoliko otkazivanja, uključujući ona na linijama Turkish Airlinesa iz Istanbula i Air Francea iz Pariza, javlja BBC.

Njemačka Lufthansa, Air France i Delta Air Lines takođe su obustavili letove za Bejrut proteklih dana, a pogođene su i usluge nekih prevoznika za Izrael i Iran, prenio je AFP.

Prošle sedmice, Qatar Airways, kao i iranska nacionalna aviokompanija Homa, zabranili su putnicima da koriste pejdžere i na letovima za Bejrut nakon talasa eksplozija uređaja.

British Airways saopštio je da je otkazao svoje letove za Tel Aviv do srijede.

"Sigurnost je uvijek naš glavni prioritet i kontaktiramo klijente kako bismo ih savjetovali o mogućnostima putovanja", navode.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.