Tramp: Zelenski priželjkuje pobjedu demokrata na predsjedničkim izborima u Americi
Donald Tramp

Tramp: Zelenski priželjkuje pobjedu demokrata na predsjedničkim izborima u Americi

Donald Tramp tvrdi da ukrajinski predsjednik Zelenski želi da demokrate pobjede na američkim predsjedničkim izborima

Republikanski predsjednički kandidat i bivši američki predsjednik Donald Tramp ocjenio je da ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski želi da demokrate pobjede na američkim predsjedničkim izborima ove godine, prenosi Blic.rs.

"Mislim da je Zelenski najveći prodavac u istoriji. Svaki put kada dođe u našu zemlju odlazi sa 60 milijardi dolara. On želi da demokrate pobjede na ovim izborima i to jako", rekao je Tramp na mitingu u Pensilvaniji, a prenosi Rojters.

Tramp je dodao da će, ako na izborima pobjedi kandidatkinju Demokratske stranke Kamalu Haris, pozvati ruskog predsjednika Vladimira Putina i Zelenskog da postignu dogovor o okončanju rata.

Tramp je opisivao američku pomoć Ukrajini kao bacanje novca i odbio je da kaže da želi da Ukrajina pobjedi, navodi Rojters i dodaje da je Zelenski ranije izjavio da ne može da predvidi šta ce Tramp uraditi ako bude pobjedio na novembarskim predsjedničkim izborima, ali izrazio je nadu da ce Tramp podržati dalju američku vojnu podršku Ukrajini.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.