Kadetkinje vodile, pa izgubile od BiH u Zenici

Kadetkinje vodile, pa izgubile od BiH u Zenici

Ženska kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je u prvom prijateljsko duelu sa Bosnom i Hercegovinom - 1:2

Jana Merdović donijela je prednost Crnoj Gori pogotkom u drugom minutu, dok su nakon toga odlične šanse propustile Darija Čižek (dva puta) i Angelina Drešaj. Na drugoj strani, dva puta se u listu strijelaca upisala Ema Dervišević, u 23. i 63. minutu.


- Bili smo bolji tim danas, ali rezultat nas nije ispratio. Nijesmo iskoristili odlične šanse koje smo stvorili, zbog čega smo i kažnjeni. Ipak, ovo je svakako bila dobra provjera za nas. Nadam se sličnoj partiji u drugom meču, ali boljem rezultatu - kazao je selektor Mirko Marić za zvanični sajt FSCG.
Drugi duel ovih ekipa igra se u četvrtak, sa početkom u 11 časova u Zenici.

Izvor:DAN
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.