Pejović: Svi za Evropski savez, da nam jedina pripadnost bude pripadnost našem gradu

Pejović: Svi za Evropski savez, da nam jedina pripadnost bude pripadnost našem gradu

Nestranački kandidat na listi „Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, P i građani) – Podgorica za primjer“, Vuk Pejović kaže da je dio Evropskog saveza zato što može da iznese svoje ideje na vidjelo, a da to ne zavisi od bilo koje pripadnosti, ni vjer,e ni nacije ni partije.

- Znamo se svi iz grada, domaći smo. Znamo se sa brate, komšo, profesore, druže. Zašto sam pristupio Evropskom savezu? Mnogi me od njih pitaju. To je najčešće pitanje koje dobijam ovih dana - kazao je Pejović.

On navodi da je Evropskom savezu pristupio jer ne želi da kao prije nekoliko godina kada kao neko ko nije dio nijedne partije nije mogao da iznese svoje ideje na viđelo, jer je partijska knjižica bila ta koja je omogućavala prolaz.

- Pristupio sam zato što Evropski savez na čelu sa Borisom Mugošom, daje i te kako mogućnost svakom mladom čovjeku, koji svoju ideju može da iznese na pravi način, a da mu to ne zavisi od pripadnosti, ni vjere, ni nacije, ni partije. Jedina pripadnost treba da bude pripadnost svom gradu. Zato, svi za Evropski savez - zaključio je Pejović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.