Son ostaje u Totenhemu
Foto: skysports.com

Son ostaje u Totenhemu

Son Hjong-min (32) produžiće ugovor u Totenhemu na još 12 mjeseci, do ljeta 2026. godine, po klauzuli aktuelnog ugovora.

To znači da londonski ,,pijevci“ neće dozvoliti prvoj zvijezdi da ode iz kluba narednog ljeta kao slobodan igrač. Ipak, uvjeren je da velike ambicije u Premijer ligi može da ostvari u timu u kom je dostigao status najboljeg azijskog igrača.

Krilni napadač je jasno poručio u kratkom razgovoru sa engleskim novinarima u srijedu, da nije pregovarao sa bilo kojim drugim klubom i da je posvećen time da konačno osvoji neki trofej sa Totenhemom.

Narednog ljeta počeće 11. sezonu među ,,pijevcima“, 2015. je stigao za 25 miliona eura iz njemačkog Bajer Leverkuzena. Prošle sezone na 36 nastupa za Totenhem u svim takmičenjima postigao je 17 golova. Ukupno, na 414 mečeva za klub bio je strijelac 164 puta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.