Catherine Zeta-Jones proslavila 55. rođendan i objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola
Foto: EPA-EFE

Catherine Zeta-Jones proslavila 55. rođendan i objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola

Predivna holivudska glumica Catherine Zeta-Jones proslavlja 55. rođendan, a na isti dan je rođen i njen slavni suprug Michael Douglas koji je napunio 80 godina.

Catherine je tim povodom na svom Instagram profilu objavila staru fotografiju na kojoj pozira potpuno gola.

 

"U rođendanskom odijelu! Nakon više od 25 godina dijeljenja rođendana sa suprugom ponestaje mi ideja za darove. Ovaj je poklon opcija dva, loptice za golf su opcija jedan, naravno", napisala je ispod fotke na kojoj pozira u kupaonici ispred ogledala.
Dodala je i njihovu zajedničku fotografiju.

"Sretan rođendan Michaelu i meni. Ovo smo bili mi na našem rođendanu prije 25 godina. Volim te svim srcem", napisala je.

Inače, iako su zbog razlike u godinama slavnom paru predviđali da neće dugo potrajati, oni su dokazali suprotno i važe za jedan od najskladnijih parova u Hollywoodu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.