Medojević: Šaranović izvršio pritisak da se uhapsi Dabetić jer je uhapšeni Lakčević kupovao lične karte za njih
Nebojša Medojević

Medojević: Šaranović izvršio pritisak da se uhapsi Dabetić jer je uhapšeni Lakčević kupovao lične karte za njih

Ako je uhapšeni Rade Dabetić sa liste koju predvodi Jelena Borovinić Bojović onda se policija nedopustivo umiješala u izbornu kampanju u korist koalicije PES – Demokrate, saopštio je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

“Ne ulazeći u opravdanost i osnovanost sumnji da je Rade Dabetic izvršio krivično djelo korupcije, tajming hapšenja ima političku konotaciju”, napisao je Medojević na Facebooku.

Prema njegovim riječima ministar unutrašnjih poslova je izvršio pritisak na v.d. pomoćnika direktora za Sektor za borbu kriminala Lazara Šćepanovića da se izvrši neko zvučno hapšenje, kako bi se prikrila činjenica da je uhapšeni Zoran Lakčević kupovao lične karte za koaliciju PES-Demokrate.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.