Preminula glumica Megi Smit, zvijezda filmova o Hariju Poteru

Preminula glumica Megi Smit, zvijezda filmova o Hariju Poteru

Glumačka legenda Megi Smit preminula je rano jutros u 89. godini.

Megi Smit je bila najpoznatija po ulogama u filmskim nastavcima „Hari Poter“ i seriji „Downton Abbey“, javlja BBC.

U saopštenju njenih sinova Tobija Stivensa i Krisa Larkina stoji:

„S velikom tugom saopštavamo da je preminula Megi Smit.

Umrla je mirno u bolnici rano jutros, u petak 27. septembra. Pred kraj je bila okružena prijateljima i porodicom. Iza sebe je ostavila dva sina i petoro unučadi koji su shrvani gubitkom svoje izuzetne majke i bake.

Željeli bismo da iskoristimo ovu priliku da se zahvalimo divnom osoblju u bolnici Čelsi i Vestminster na njihovoj brizi i neograničenoj ljubaznosti tokom njenih posljednjih dana.

Zahvaljujemo vam na svim vašim ljubaznim porukama i podršci i molimo da poštujete našu privatnost u ovom trenutku“, stoji u saopštenju.

Izvor: POBJEDA

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.