Nikolić: Očekujemo pad povjerenja u vladinu koliciju

Šef poslaničkog kluba DPS-a

Nikolić: Očekujemo pad povjerenja u vladinu koliciju

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Nikolić od izbora očekuje da se dokaže porast povjerenja u njegovu partiju, a pad povjerenja u vladinu koliciju.

On je dodao da je njihova partija tokom izbornog dana zabilježila veliki broj nepravilnosti.

Nikolić je na pres konferenciji saopštio da su evidentirali veliki broj nepravilnosti i nezakonitosti tokom izbornog procesa u Podgorici i Kotoru, da je to zabilježeno i u radu odbora, a da se najveći broj prigovora odnosi na one birače koji su nezakonito ostvarili svoje biračko pravo.

- Podnijećemo krivične prijave protiv tih lica - rekao je Nikolić.

Poručuje da će ovaj problem interanacionalizovati, te upoznati i Evropsku komisiju.

- Ovo je bila akcija preventive za koju smo sve nepravilnosti zapisali - kazao je Nikolić.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.