Sunčano, vjetrovito i vedro vrijeme

Sunčano, vjetrovito i vedro vrijeme

Na jugu sjutra sunčano i vjetrovito, temperatura do 24 stepena. Na sjeveru do 19 stepeni, sunčano vedro. Od srijede temperatura u porastu. Na sjeveru Crne Gore ujutru po kotlinama kratkotrajno magla. Tokom dana sunčano i prijatno toplo. Vjetar u slabljenju, ali na planinama tokom većeg dijela dana i dalje umjeren, sjeveroistočni. Temperatura do 19 stepeni.

Na jugu sunčano i tokom prvog dijela dana vjetrovito. Temperatura do 24 stepena.
MORE jače talasasto, prema kraju dana talasasto. Bura umjerena do jaka, naročito ujutru, tokom dana u postepenom slabljenju. Temperatura mora 21 stepen.

Narednih dana na sjeveru, u utorak ujutru magla, tokom dana pretežno sunčano s povremenom visokom oblačnošću, a vjetar slab. U srijedu promjenljivo oblačno, uz postepeno jačanje južnog vjetra. Kasno uveče kiša. Od srijede temperatura u porastu.

CRNA GORA -tri dana - Jug
Na jugu u utorak pretežno sunčano, bez vjetra i toplo. U srijedu više oblaka, a od večernjih sati kiša. Tokom dana jača jugo, pa će već do večeri ponegdje biti umjeren, na udare jak. Temperatura bez značajnijih promjena.

EVROPA
Uglavnom lijepo vrijeme sjutra u većem dijelu Evrope, a kiša samo u Ujedinjenom Kraljevstvu, zemljama Beneluksa i uz obale Crnog mora. Najtoplije na jugu Španije i Grčke, do 27 stepeni.

BALKAN
Na Balkanu pretežno sunčano. Ujutru po kotlinama može biti magle. U glavnim gradovima temperature između 13 stepeni u Sofiji i 27 u Atini.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.