Milović: Ovo su najneizvjesnijih izbori do sada

Milović: Ovo su najneizvjesnijih izbori do sada

Nosilac liste ''Podgorička lista'', Andrej Milović, glasao je danas na Draču, izrazivši uvjerenje da će rezultati izbora biti neizvjesni do samog kraja, uz očekivanje da će vladina koalicija izgubiti većinu.

Nosilac liste „Podgorička lista“ Andrej Milović obavio je danas svoju građansku dužnost glasajući na biračkom mjestu na Draču. Nakon glasanja, Milović je izjavio da su ovo jedni od najneizvjesnijih izbora do sada.

„Ovo su najneizvjesniji izbori do sada, ali vjerujem da će vladina koalicija, da tako kažem, biti daleko ispod 50 odsto, jer takav je trend koliko vidimo i to je negdje i opravdano,“ istakao je Milović.

Milović je zaključio da će izborni rezultati biti neizvjesni sve do posljednjeg trenutka, naglašavajući značaj ovih izbora za budućnost glavnog grada.

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.