Živković: DPS je ubjedljiv pobjednik

Živković: DPS je ubjedljiv pobjednik

Predsjednik Demokratske partije socijalista Danijel Živković saopštio je da je njihova partija na čelu sa listom dr Nerminom Abdićem ubjedljivi pobjednik na izborima u Kotoru.

Predsjednik DPS-a Danijel Živković čestitao je građanima Podgorice novu lokalnu vlast.

“Srećni vam i vanredni parlamentarni izbori. Vlada Crne Gore je večeras pala. Pozivamo Spajića da koliko je već ujutro podnese ostavku.

Svima je jasno da rezultati današnjih izbora ruše tezu o nepoželjnosti DPS-a.

“Nisu pomogli ni izborni turisti, ostali su u teskoj manjini”, kaže lider DPS-a. 

Živković kaže da je vlast sa državnog nivoa izgubila legitimitet i red je da se vrate pravila i demokratski život Crne Gore.

“Oni koji su osvojili najviše treba da pozivaju sve ostale na razgovore. Tek ćemo produbiti priču oko izbornog turizma.

Neče moći neko drugi sa strane da odlučuje o izbornoj volji građana Podgorice”, kazao je Živković. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.