Iran napao Izrael: Lansirano više od 100 raketa
Foto: Twitter, X

Sveopšti rat na pomolu?

Iran napao Izrael: Lansirano više od 100 raketa

Izraelske odbrambene snage kažu da su rakete ispaljene iz Irana na Izrael.

Ova objava IDF-a dolazi samo pola sata nakon saopštenja da se večeras očekuje napad Irana.

“Izraelski mediji javljaju da je Iran lansirao više od 100 projektila na Izrael. Nejasno je da li rakete pogađaju kuće ili se presreću na nebu iznad gradova. Ovo je situacija koja se brzo razvija i traje“, prenosi Blic.rs.

IDF kaže da su balističke rakete lansirane iz Irana na Izrael. Sirene se oglašavaju širom centralnog i južnog Izraela.Ova objava IDF-a dolazi samo pola sata nakon saopštenja da se večeras očekuje napad Irana.

“Pošto čujete sirenu, morate ući u zaštićeni prostor i ostati tamo do daljnjeg“, naveli su iz IDF-a u upozorenju za građane, prenosi Avaz.ba.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.